- Mottak: Bruk termometrene i FoodPro-serien til å sjekke om matvarene holder korrekt temperatur ved levering, i henhold til anbefalingene i HACCP-programmet.
- Matvareoppbevaring: Enkelt å overvåke varm og kald oppbevaring av matvarer. HACCP-kontrollys gir umiddelbar beskjed om sikre/usikre temperaturer.
- Inspeksjon: Utfør daglige kontroller av matvareproduktene for å sikre at lokale krav til overvåking overholdes.
- Utstyrskalibrering: Kontroller riktig driftstemperatur for kjølere, frysere, griller, frityrgryter, varmeskap og varme- og kjøleenheter. Dermed kan du unngå ulik matvarebehandling og kostbar sløsing med matvarer.
- Spiserom: Enkel verifikasjon av temperaturene i alle deler av matvarekjeden for å sørge for sikkerhet, forbedret kvalitet og reduksjon av svinn.
| Infrarøde spesifikasjoner (begge) |
| Temperaturområde |
| Fluke FoodPro |
-30 ºC til 200 ºC |
| Fluke FoodPro Plus |
-35 ºC til 275 ºC |
|
| Nøyaktighet |
|
(Forutsatt omgivelsestemperatur på 23 ºC ± 2 º) |
|
Mellom 0 ºC og 65 ºC: ± 1 ºC |
|
Under 0 ºC: ± 1 º ± 0,1 grad/grad |
|
Over 65 ºC: ± 1,5 % av avlest verdi |
|
| Responstid |
|
<500 ms etter første avlesing |
|
| Spektral respons |
|
| Emissivitet |
|
Forhåndsinnstilt for bruk i matvareindustrien |
|
| Avstand i forhold til målepunktets størrelse / optisk oppløsning (D:S) |
|
2,5:1 ved 90 % energi, typisk |
|
| Typisk rekkevidde (opplyst mål) |
|
| Minimumsstørrelse på mål |
|
| Forskyvning mellom lys og målepunkt |
|
| Probespesifikasjoner (FoodPro Plus) |
| Temperaturområde |
| FoodPro Plus |
-40 ºC til 200 ºC |
|
| Nøyaktighet |
|
(Forutsatt omgivelsestemperatur på 23 ºC ± 2 º) |
| FoodPro Plus |
Mellom –5 ºC og 65 ºC: ± 0,5 ºC |
|
Under –5 ºC: ± 1 ºC |
|
Over 65 ºC: ± 1 % av avlest verdi |
|
| Responstid |
| FoodPro Plus |
7–8 sekunder (3 tidskonstanter) |
|
| Probemål |
| FoodPro Plus |
Diameter: 3,0 mm |
|
Lengde: 90 mm |
|
| Sensortype |
| FoodPro Plus |
Tynn-film platina, klasse A, motstand |
|
Termisk enhet (RTD) |
|
| Driftsspesifikasjoner (begge) |
| Repeterbarhet |
|
Innenfor nøyaktighetsspesifikasjonene for enheten |
|
| Omgivelsestemperatur |
|
| Relativ luftfuktighet |
|
90 % (+/- 5 %) relativ luftfuktighet, ikke-kondenserende ved 30 ºC |
|
| Oppbevaringstemperatur |
|
| Vekt |
| FoodPro |
100 g (med batteri) |
| FoodPro Plus |
150 g (med batteri) |
|
| Mål |
| FoodPro |
150 mm x 30 mm x 50 mm |
| FoodPro Plus |
165 mm x 32 mm x 50 mm |
|
| Spenningsforsyning, batterilevetid |
| FoodPro |
1 AA alkalisk batteri |
| FoodPro Plus |
9 V alkalisk batteri |
|
| Batterilevetid |
| alkalisk |
10 timer minimum ved 23 ºC |
|
| Opplyst måleobjekt |
|
LED-skjerm med høy lysstyrke |
|
| Skjermoppløsning |
| FoodPro |
4 sifre, 0,2 ºC |
| FoodPro Plus |
4 sifre, 0,1 ºC |
|
| Display Hold-funksjon (7 sekunder) |
| FoodPro |
ja |
| FoodPro Plus |
ja |
|
| Bakgrunnsbelyst LCD-skjerm |
| FoodPro |
nei |
| FoodPro Plus |
ja |
|
| Temperaturvisning |
| FoodPro |
4 sifre, 0,2 ºC oppløsning |
| FoodPro Plus |
4 sifre, 0,1 ºC oppløsning |
|
| Vist maksimumstemperatur |
| FoodPro |
nei |
| FoodPro Plus |
ja |
|
| Timer |
| FoodPro |
nei |
| FoodPro Plus |
ja |
|
| Miljødata |
|
IP54-forsegling (kan vaskes for hånd, kan ikke senkes ned i vann) |
|
| Andre spesifikasjoner (begge) |
| Kalibreringssertifikat |
| FoodPro Plus |
Kalibreringsnøyaktighet med NIST- og DKD-sporbarhet |
|
| Standarder |
|
Overholder standardene EN 61236-1 elektromagnetisk emmisjon og følsomhet, EN 6101-1 generell sikkerhet, IP54 forsegling (kan vaskes for hånd, kan ikke senkes ned i vann) |
|
| Sertifiseringer |
|
| Garanti |
|
| Opsjoner/tilbehør |
| FoodPro Plus |
Erstatningsprobe |
|
|