Søk
Produkter
  Menu Close

  Fluke 279 FC/iFlex termo-multimeter med sann RMS

  Multimeter med alle funksjoner og integrert termografi.
  15 målefunksjoner inkludert AC-spenning med lavpassfilter, DC-spenning, motstand, kontinuitet, kapasitans, diodetest, min./maks./gj.snitt, AC-strøm (med iFlex) og frekvens.
  Termografi avdekker mange elektriske problemer rakt og sikkert og eliminerer behovet for tidkrevende testing og validering.
  To-i-ett-verktøy konstruert for å øke produktiviteten. Du vil ikke få behov for å dra tilbake til bilen eller kontoret for å hente et felles kamera eller vente på termograføren.
  Gjør mer på mindre tid.
  iFlex bedrer målemulighetene – du kan komme til på trange steder som er vanskelige å nå, og måle strøm opp til 2500 A AC.
  trådløs lagring av målinger og bilder med smarttelefon på inntil 6,1 m avstand (fri sikt).
  Bildeoppløsning – 80 x 60.
  3,5" / 8,89 cm LCD fargeskjerm.
  Oppladbart litiumion-batteri med nok kapasitet for en full arbeidsdag (10+ timer) ved normale forhold.
  Tre års standardgaranti.
  Automatisk avslåing sparer batteriene.
  CAT III 1000 V, CAT IV 600 V målekategori.
  Fluke i2500-18 iFlex® fleksible strømprober, Fluke BC500TDMM AC-lader og Fluke BP500 litiumion-batteri på 3000 mAh.
  Konstruert for holdbarhet, bygget for å tåle fall på 1 m, dobbeltisolert med hevet gummideksel for økt beskyttelse.
  Varenr: Fluke 279FC/iFlex
  i h

  Fluke 279 FC termo-multimeter med sann RMS hjelper deg med å finne, reparere, validere og rapportere mange problemer i det elektriske systemet raskt, så du kan være sikker på at problemene er løst.

  Finn problemene umiddelbart.
  Termografi-multimetere er førstehånds feilsøkingsverktøy for elektrisk utstyr. De kan undersøke overopphetede punkter i høyspentutstyr og transformatorer og finne varmgang i sikringer, ledninger, isolatorer, kontakter, skjøter og brytere. Skanning med termokameraet til 279 FC avslører raskt, og på trygg avstand, mange elektriske problemer. Termo-multimeteret er en kombinasjon av to verktøy, som gjør jobben lettere og øker produktiviteten.

  Utvidet funksjonalitet
  Kompatibelt med iFlex® (en fleksibel strømtang) for å utvide målemulighetene og komme til trange steder som er vanskelige å nå, for strømmåling (opp til 2500 A AC). Den store LCD-fargeskjermen gjør visning av bilder og avlesninger enklere og tydeligere. Det oppladbare batteriet som varer i 10+ timer, gjør at du kan jobbe hele dagen under normale forhold.

  Kommuniser resultatene
  Med innebygd Fluke Connect® kan du overføre resultatene trådløst til en smarttelefon og spare tid på rapportering for å validere at jobben er fullført. Feilsøk bedre ved å få trendvisning og overvåking av målingene direkte på smarttelefonen din. Opprett og send rapporter på e-post direkte fra felten.

  *
  *
  *