Søk
Produkter
  Menu Close

  Fluke 1664FC Installasjonstester Schuko

  Automatisk test av nett-/sløyfeimdedans, utløsningsstrøm/-tid for jordfeilbryter, isolasjonstest med én enkelt tilkobling og ett tastetrykk.
  Ekstra sløyfemodus for høy strøm. Raskere målinger sammenlignet med sløyfetester med ikke-utløsingsmodus for jordfeilbrytere.
  Z-Max-minne for sløyfetester – enkel evaluering av den høyeste sløyfetestverdien.
  Unik nulladapter for rask, alltid pålitelig og nøyaktig kompensasjon for test- og nettledninger.
  Rask spenningsmåling mellom L–N, L–PE og N–PE ved hjelp av nettledningen. Du trenger ikke bytte målekontakter.
  Mål utløsingstid og -strøm for jordfeilbrytere parallelt (jordfeilbrytertype AC og A).
  To målinger samtidig og to tekstvinduer. PEFC eller PSC og sløyfeimpedans måles og vises parallelt, det sparer deg tid.
  Ringtesting – velg ønskede inngangskontakter med skjermtaster – uten å måtte bytte testledninger.
  Automatisk teststart for sløyfe- og jordfeilbrytertester – så snart nettspenningen er stabil, begynner den å teste.
  Earth Volt Touchpad oppdager økte jordspenninger over 50 V, noe som indikerer potensielt farlige situasjoner.
  Leveres med sikkerhetsutformede SureGrip™ testledninger og -klemmer som gir brukeren et komfortabelt, pålitelig grep og konsistente resultater.
  En roteringsknapp indikerer tydelig hvilken funksjon som er valgt, alt på ett sted uten sammensatte menyer med flere nivåer.
  Stor skjerm med bakgrunnsbelysning, tydelige symboler og med utrolig bred visningsvinkel for enkle og trygge avlesninger.
  PASS/FAIL-indikasjon for testresultater for jordfeilbryter.
  Variabel strøm-modus for jordfeilbryter for tilpassede innstillinger.
  Sløyfe- og nettmotstand med mΩ-oppløsning.
  Testing av jordfeilbrytere følsomme for jevn likestrøm(type B/B+).
  Utvidet minne med tre lag.
  Bruk kontinuitetsteststrøm til å måle motorviklinger.
  Varenr: Fluke 1664 FC SCH
  i h

  Beskytt apparater, del resultater trådløst og utfør sju tester med ett trykk.

  Fluke 1664 FC installasjonstester er den eneste testeren med "Insulation PreTest". Hvis testeren registrerer at et apparat er koblet til systemet som testes, vil den avbryte isolasjonstesten for å bidra til å hindre utilsiktet skade. 1664 FC tilbyr også Fluke Connect ®, slik at du kan sende testresultater til smarttelefonen og samarbeide med andre. Auto Test utfører sju installasjonstester med ett tastetrykk, noe som reduserer antall manuelle tilkoblinger og sjansen for å gjøre feil.

  Insulation PreTest

  Beskytt installasjonen. Unngå kostbare feil.

  [S][23]Installasjonstesteren Fluke 1664 FC er den eneste testeren med Insulation PreTest som varsler deg om potensielt alvorlige og kostbare feil. Hvis testeren registrerer at apparater er koblet til systemet mens det testes, vil den stoppe isolasjonstesten og gi en synlig advarsel. Dette bidrar til å eliminere skader på periferiutstyr og holder kundene fornøyde.

  Fluke Connect og FlukeCloud™-lagring

  Del fra hvor som helst.

  Forbli samkjørte, selv når du og teamet er på forskjellige steder. Fluke Connect gjør at installasjonstesteren 1664 FC kan sende testresultater til smarttelefonen, slik at du kan koble til og samarbeide med andre. Det er den raskeste måten å la teamet se det du ser, og det gjør at du kan innhente godkjenninger uten å forlate felten.

  Hent lagrede resultater fra hvor som helst

  FlukeCloud™-lagring gjør at du kan hente lagrede resultater enten du er på kontoret eller i felten, slik at du kan ta avgjørelser i sanntid. I tillegg kan du importere data til Fluke DMS for å behandle og generere sertifikater. Du får også verdensledende databeskyttelse. Trygg. Sikker. Rask. Mer nøyaktig. Alt takket være Fluke Connect.

  Autotest reduserer testtiden med inntil 40 %

  Autotest foretar alle fem påkrevde installasjonstester i én sekvens, noe som sikrer samsvar med lokale installasjonsforskrifter. Den reduserer antall manuelle tilkoblinger og sjansen for å gjøre feil, og testtiden reduseres med inntil 40 % sammenlignet med tidligere modeller fra Fluke.

  *
  *
  *