Søk
Produkter
  Menu Close

  Fluke 1630-2 FC jordtang

  Måling av AC-jordlekkasjestrøm.
  Solid.
  Logging av målinger.
  Alarmterskel.
  Båndpassfilter.
  Varenr: Fluke 1630-2 FC
  i h

  Test jordingskomponenter for utstyr på områder som er vanskelige å nå, inkludert områder som er innendørs eller fullt asfaltert, der det ikke er mulig å kjøre ned ekstra testspyd. Forbli oppkoblet – identifiser jordsløyfemotstand uten å måtte koble jordelektroden fra systemet og deretter til igjen.

  Fluke 1630-2 FC spydløs jordtang er den typen robust verktøy med høy kvalitet som du forventer fra Fluke. Kraftig tangkjeve holder seg på linje og kalibrering selv i daglige, industrielle miljøer på jobben.

  Spydløs måling

  Tangen 1630-2 FC måler jordsløyfemotstander for flerjordede systemer ved hjelp av dobbelttang-kjeven. Denne testteknikken eliminerer den farlige og tidkrevende aktiviteten med å koble fra parallelle jordinger, så vel som prosessen med å finne egnede steder for ekstra testspyd. Du kan også utføre jordtester på steder der det tidligere var vanskelig: inne i bygninger, på høyspentmaster eller andre steder der du ikke kan nå ned i bakken for å plassere ekstra testspyd.

  Fluke Connect ® Wireless System

  1630-2 FC støtter Fluke Connect Wireless System (kan være utilgjengelig i enkelte regioner). Fluke Connect kobler trådløst tangen til en app på smarttelefon eller nettbrett. Appen viser målinger av jordmotstand fra måleinstrumentet på en smarttelefon eller et nettbrett. Du kan lagre disse målingene, GPS-plasseringen fra telefonen og bildene til Fluke Connect Cloud-lageret og dele dem med teamet.

  *
  *
  *