Søk
Produkter
  Menu Close

  FC trådløst DC spenningsmodul

  Varenr: FLK-V3001-FC
  i h
  Se det. Lagre det. Del det.
  Alle fakta, ute i felten. Fluke v3001 FC trådløs DC-spenningsmodul er en del av en serie med trådløse testverktøy som gjør at du kan dele testdata ved hjelp av Fluke Connect™-appen med ShareLive™-videosamtaler.
  Trådløse testverktøy i Fluke Connect-serien sørger for at verktøyene, og ikke kroppen din, havner i nærheten av strømførende elektriske paneler. Det er enkelt. Koble til v3001 FC trådløs DC-spenningsmodul eller en av de andre eksterne Fluke Connect-modulene, og les av resultatene på det trådløse Fluke Connect-multimeteret eller en bærbar PC på trygg avstand.
  Enda bedre er det at Fluke Connect-testverktøyene kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele målinger fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.
  Ikke kjør deg helt fast mens du isolerer periodiske elektriske feil
  Timing betyr alt når du prøver å finne et periodisk problem, og det som er vanskelig, er at det ikke alltid dukker opp når måleren er koblet til. Vi har løst dette problemet med Fluke Connect – la de eksterne modulene være koblet til for å logge målinger, og ta deg av andre problemer i mellomtiden. Deretter kan du laste ned dataene for videre analyser.
  Arbeid trygt i nærheten av elektriske paneler samtidig som du har på deg mindre verneutstyr
  Verneutstyr kan redde livet ditt, men det er klumpete, varmt og vanskelig å arbeide i. Med Fluke Connect trenger du ikke arbeide foran strømførende, åpne paneler eller farlige maskiner / maskiner i bevegelse.
  Se for deg at du kan få tilgang til sanntidsavlesninger uten at du må være i nærheten av det strømførende panelet. Det er enkelt. Bare koble fra strømmen på skapet, og åpne panelet mens du har på deg verneutstyr. Deretter kobler du til én eller flere v3001 FC-moduler. Lukk skapet, koble til strømmen igjen, og la Fluke Connect-systemet gjøre arbeidet. Dermed reduseres faren for lysbuer ved at du holder deg unna farlige målesituasjoner.
  *
  *
  *