Søk
Produkter
  Menu Close

  FC trådlæst IFLEX AC strømtang

  Varenr: FLK-A3001-FC
  i h
  Se det. Lagre det. Del det.
  Alle fakta, ute i felten. Fluke a3000 FC trådløs AC-strømtangmodul er en del av en serie med trådløse testverktøy som gjør at du kan dele testdata ved hjelp av Fluke Connect™-appen med ShareLive™-videosamtaler.
  Trådløse testverktøy i Fluke Connect-serien sørger for at verktøyene, og ikke kroppen din, havner i nærheten av strømførende elektriske paneler. Det er enkelt. Koble til a3002 FC strømtangmodulen, eller en av de andre eksterne Fluke Connect-modulene, og les av resultatene på det trådløse Fluke Connect-multimeteret, eller en bærbar PC på trygg avstand.
  Enda bedre er det at Fluke Connect-testverktøyene kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele målinger fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.
  Ikke kjør deg helt fast mens du isolerer periodiske elektriske feil
  Timing betyr alt når du prøver å finne et periodisk problem, og det som er vanskelig, er at det ikke alltid dukker opp når måleren er koblet til. Vi har løst dette problemet med Fluke Connect – la de eksterne modulene være koblet til for å logge målinger, og ta deg av andre problemer i mellomtiden. Deretter kan du laste ned dataene for videre analyser.
  Arbeid trygt i nærheten av elektriske paneler samtidig som du har på deg mindre verneutstyr
  Verneutstyr kan redde livet ditt, men det er klumpete, varmt og vanskelig å arbeide i. Med Fluke Connect trenger du ikke arbeide foran strømførende, åpne paneler eller farlige maskiner / maskiner i bevegelse.
  Se for deg at du kan få tilgang til sanntidsavlesninger uten at du må være i nærheten av det strømførende panelet. Det er enkelt. Bare koble fra strømmen på skapet, åpne tavlen mens du har på deg personlig verneutstyr, og koble til en eller flere a3000 FC-moduler. Lukk skapet, koble til strømmen igjen, og la Fluke Connect-systemet gjøre arbeidet. Dermed reduseres faren for lysbuer ved at du holder deg unna farlige målesituasjoner.
  Det er nå raskere og billigere å teste trefase
  Når du har koblet fra strømmen på skapet, kobler du en Fluke Connect-strømtang til hver fase. Lukk skapet, koble til strømmen igjen, og begynn å utføre avlesninger. Det som tidligere tok flere timer og krevde kostbart utstyr, kan nå utføres på noen minutter med et rimelig, trådløst Fluke Connect-system.
   
  Utfør trefasemålinger på 1/3 av tiden. Koble til en bærbar PC, og gå fra logging til analyse og diagnose.
  Du kan løse problemer raskere ved å se sanntidsmålinger fra flere testpunkter på samme skjerm. Med a3000 FC-strømtangmoduler kan du:
  • Utføre trefasemålinger på 1/3 av tiden det tar med eldre metoder
  • Sende data til en bærbar PC, og gå fra logging til analyse og diagnose
  • Registrere over tid for å overvåke endringer i kretslasten i løpet av en time, et skift eller en uke
  • Bruke Fluke Connect trådløs USB-adapter til å samle inn loggede data fra eksterne moduler ved å gå forbi en modul i drift og laste ned loggede data
  • Utføre analyser med datamaskinen din og dele resultatene ved hjelp av Fluke Cloud™-lagring og ShareLive™-videosamtaler vise data eller grafer for å få innspill fra teammedlemmer

  Last ned kompabilitetsoversikt

  *
  *
  *