fluke180 lr system rod krysslaser med ldr mottaker
Varenummer:
Fluke-180LRSystem
Fluke180-LR System Rød krysslaser med LDR mottaker
Beskrivelse:
Legg i handlekurv
Tips en venn
Tips på epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Beskrivelse:
Flukes lasersystemer inkluderer en bærbar laserdetektor for bruk i omgivelser med sterkt lys. De viser ikke bare klare, skarpe lodd og nivålinjer på tvers av et 180-graders synsfelt, de er bygget med den robusthet du forventer fra alle Fluke-verktøy. Designet og testet for å overleve et fall på en meter, du kan stole på Fluke laservateret hver gang du skal bruke det.
 
Disse profesjonelle verktøyene projiserer vaterlinjer, loddlinjer, en kombinasjon av vater og lodd, samt linjer som kan projiseres på en hvilken som helst vinkel. Fluke linjelaservatre er nøyaktige til 3 mm på 10 meters hold. Det selvnivellerende kardanopphenget stabiliserer seg så du får nøyaktige referansepunkter. Lange og kjedelige monteringer vil snart bli glemt.
 
Fluke LDR og Fluke LDG laserlinjedetektorer fungerer med Fluke tolinjers laservatre for å gi rask, nøyaktig deteksjon av lodd og vaterlinjer i omgivelser med sterkt lys. De tilbyr både visuelle og hørbare indikatorer for å hjelpe deg med å finne laserlinjene nøyaktig. En monteringsbrakett er inkludert for rask og stabil midlertidig installasjon.
 
 
 
Last ned supplement brukermanual »
 
Tekniske spesifikasjoner:
Her kommer alle de ulike fanevalgene
Her kommer alle de ulike faneinnholdene
Totalsum ordre
Kr. 0,-
NYHETSBREV
Din e-post:
2019© VENOTEK AS   |   Hesthaugveien 24, 5119 Ulset   |   Tlf: +47 55 19 72 20   |   E-post: post@venotek.no