Forrige bilde
ir termometer
Neste bilde
Varenummer:
Fluke62Maxplus
IR Termometer
Beskrivelse:
Tåler støyten og støvet, vannet og varmen Fluke 62 MAX og 62 MAX+ er de eneste mini-IR-termometrene du kan håndtere uten å måtte være forsiktig.
Legg i handlekurv
Tips en venn
Tips på epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Beskrivelse:

Liten størrelse. Svært robust.

Hvorfor IR-termometre?

Temperatur er ofte første indikasjon på potensielle problemer innen elektriske og mekaniske bruksområder. Men hvordan kan du på en enkel måte fastslå om en elektrisk tavle har et varmepunkt, en motor er overopphetet eller et kjøle- og varmesystem (HVAC) er ueffektivt? Svaret er med et infrarødt termometer (IR). Med håndholdte kontaktfri IR-termometre kan du umiddelbart måle utstyrstemperaturer på steder som er farlige eller vanskelig å nå. Med tidlig registrering av abnormale temperaturer, kommer tidlig utbedring av problemer.

Fluke 62 MAX og Fluke 62 MAX+

De nye Fluke 62 MAX og 62 MAX+ infrarøde termometre er konstruert med dine behov på arbeidsplassen i tankene, og de er alt du forventer fra ekspertene innen målingsverktøy. Liten i størrelse, ekstremt nøyaktig og veldig brukervennlig. IP54-godkjent for støv- og vannbestandighet. Presis, men også robust nok til å kunne motstå et tre meters fall 62 MAX og 62 MAX+ er faktisk så tøffe at de er de eneste IR-termometrene på markedet du kan håndtere uten forsiktighet.

Tekniske spesifikasjoner:
Her kommer alle de ulike fanevalgene
Her kommer alle de ulike faneinnholdene
Totalsum ordre
Kr. 0,-
NYHETSBREV
Din e-post:
ÅPNINGSTIDER

15. august til og med 14. juni:
kl. 08.00-16.00

15. juni til og med 14. august:
kl. 08.30-15.30

2020© VENOTEK AS   |   Hesthaugveien 24, 5119 Ulset   |   Tlf: +47 55 19 72 20   |   E-post: post@venotek.no