Søk
Produkter
  Menu Close

  Fluke 381 med trådløst display sann RMS AC/DC og iFlex

  Med trådløs teknologi kan skjermen tas opptil 10 m bort fra målingspunktet – ekstra fleksibilitet uten forstyrrelse av målenøyaktigheten.
  Den avtakbare magnetiske skjermen kan enkelt monteres der du lett kan se den.
  iFlex fleksibel strømprobe utvider måleområdet til 2500 A AC.
  CAT IV 600 V, CAT III 1000 V.
  Integrert lavpassfilter og toppmoderne signalbehandling for bruk i støyende elektriske miljøer, samtidig som den gir stabile avlesninger.
  Patentbeskyttet teknologi for startstrømsmåling for å filtrere ut støy og registrere motorstartstrømmen nøyaktig som beskyttelseskretsen ser den.
  Ergonomisk utforming som gjør at den ligger godt i hånden og kan brukes mens du har på deg verneutstyr.
  Radiosender som automatisk angir riktig måleområde, slik at du ikke trenger å bytte bryterposisjoner mens du foretar en måling.
  Tre års garanti.
  Myk bæreveske.
  Varenr: Fluke 381
  i h

  Vær klar for alt.

  Den Fluke 381 gjør alt du kan forvente av en strømtang, og lar deg i tillegg ta av skjermen for enda mer fleksibilitet. Nå kan én tekniker gjøre jobber som tidligere krevde to. Fest Fluke 381 rundt en leder, ta av skjermen og gå til andre siden av rommet for å betjene kontrollene eller fjerne verneutstyr, samtidig som du følger med på avlesninger i sanntid.

  Den iFlex fleksible strømproben (følger med) utvider måleområdet til 2500 A AC, samtidig som den gir økt skjermfleksibilitet, mulighet til å måle ledere med en upraktisk størrelse og forbedret ledningstilgang.

  *
  *
  *